Last day…

sedey….. Tu first mende yang bermain dalam kepala otak aku pada masa ni… Aku rasa datang ke UK ada sedih dan gembira. Aku rasa saat paling gembira bila aku berada kat cheshire ngan christine. Sebab masa tu aku betul2 kenal UK. Then aku rasa gembira bila iyda sambut aku kat pintu.. gembira sampai rasa nak nangis depan pintu umah 4,fulford street.. Aku gembira pat kenal dak2 student kat manchester ni.. Sheila, syud, kak G, Kak Khairiah.. Aku gembira pat g Ashleigh vet clinic tgk tikus kena bedah.. aku gembira vet kat sana best! Aku gak gembira sebab makan kat cni best2.. epal sedap.. semer sedap.. semer murah… aku gembira gak pat kenal azreen dak bangi kat london… aku gembira aku taklah habis byk sgt bila ngan diaorang.. Aku gembira bila tau Alan Smith pemain MU sama besday ngan aku.. cuma dia tahun 1980, aku plak 1981… so aku dah minat dia. Mende sedey? Dalam 13 jam flight memikirkan tempat tinggal takde.. then aku terpaksa forward tiket.. aku terpaksa merayu ngan dak Manchester uni nak tempat tinggal.. Dan aku rasa bertuah sebab aku dilayan. Thanks Jun. Kalau kita pat jupe saya nak balas budi awak.. dan waktu aku sedey bila ditinggalkan bas kat york sebab itu first time aku jalan sorang2 kat UK.. jauh sket arr.. sedey masa lari dari train station ke coach station.. skang aku sedey sebab nak balik UPM dah.. sedey sangat bila mengingatkan semer pengalaman ni.. begitu berharga. sangat BEST berbanding apa yang aku telah belajar sejak aku belajar. Dan aku rasa nak nangis bila diajukan pertanyaan tentang perasaan aku….. Bye UK..

Advertisements

3 responses to “Last day…

  • doBot

    Jangan sedih, semua tu boleh diulang lagik.Ada sen, leh pergi lagik….lain la kalau semuanya meninggalkan kita selama-lamanya. Ok…enjoy.

  • gee

    jgn sedey..nanti jumpa kat machang yer..yanie sori tak dpt anta..ada meeting ngan prof kirshen yg hensem tadi..hehe..takleh nak buat apa la kan sebab dia hensem sgt:-)
    hope to see u again..nanti further study dtg lg uk okes..
    see u in msia soon!!cant wait to go back!
    -gee-

  • Lyda

    kak yaNie.. aisehh.. syahdu lak rasenyer bile nak type ni.. sob sob..
    saye tinggal sorang2 je kat umah nie.. akak dah balik.. shiela plak kat umah baru dier..
    kak yaNie.. hope akak enjoy mase kat sini.. hope boleh jumpe akak lagi next time. jage diri baik2. kalu kucing saye sakit nnti saye bawak gi klinik akak nnti. sori 4 ev’thin ek. sori kalu saye tak dpt entertain akak very well spjg akak kat sini. saye tgh mkn kerepek sagu yg akak kasik nie..ehhehe.sedapp.
    by d way, i think u’ve left some of ur stuff here. towel, botol air ngn krim muka. 😀
    n’way, harap sgt bleh jumpe akak kat msia nnti.. im gonna miss ya.. muahhsss!!
    daku nak balikk….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: