fracture? rupture?

3 weeks of HOrrOr.. dah lepas. Tapi macam2 ada.. latest. Dengue fever!

Skang musim denggi. aku yang tak denggi pun terlibat bila abang aku yang masuk ward. Kalu orang tengok sapa yang tido kat tepi kaki lima hospital seremban.. eden la tu.. ngantuk wei tido kat hospital.. malam test cats & dog aku dalam gelap tepi katil baca buku. ntah apa gak aku baca… jawab besoknya dalam keadaan muka poyo.. tensen siot. Ari ni plak depan Dr Jasni present dead cat semalam.. aku kat tepi lif wat nota FIP. Macam apa.. Nasiblah condition abang aku dah improve. Today kasi can awek dia jaga..

Tengoklah dak fracture.. Suzie. Dak FIP.. Snow boy. Dua2 persian. Case aku..

Xray_012 mandibular symphysis fracture ngan luxated TMJ.. Case yg aku dapat lepas dah repair.. Camana nak kasi ubat tablet.. hmm pikirkan.

Dscn5369 Dak FIP. horror wei.. actually tangan si Yan tu. Fibrous tissue melampau-lampau kat abdominal cavity. Gheez.. mati kesakitan dak ni. Fluid penuh dalam abdominal cavity tu.. habis distend.

So ari nih aku nak cakap aku masih alive.. cuma maybe tak sempat nak update diri je.. wait lah next week present amalan pathology…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: