Idexx person

www.idexx.com

Silalah log on ke website ni untuk sesiapa yang berminat nak beli idexx equipment .

Assalamualaikum.. Lama tak menulis. Actually dah tukar kerja ke Arachem (M) Sdn Bhd. Hmm namanya kerja sale & technical support. Anyway kepada sesiapa yg guna produk test kit untuk Felv/ Fiv brand simplify atau Snap test; Heartworm, Parvo brand idexx boleh contact saya 012-9524877 / 03-62762323.

Kalau nak tahu pasal produk untuk blood analyser dan latest update pasal idexx bolehlah buka website atau contact saya terus… Antara Hospital/ cinic yang guna machine dan barang idexx adalah Animal Medical Centre dan SEGA.  Brand ni adalah jenama terkemuka di USA.

Selain itu, company ni juga bekalkan vaccine untuk poultry company dan antara company yang deal dengan kitaorang adalah Dindings– Dr Shamizah ada kat sana!

Finally, jenguk2lah website kitaorang juga, www.arachem.com.my


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: