MIHAS

Mihas 07…

Go to fullsize image

Last year dengan mat duan aku pergi MIHAS 06 kat mines.. Sebab pukul 3 pagi mat duan balas sms nak jupe aku… Ada benor ke idak budak ni nak jupe aku.. baru je lepas aku suh dia blanja aku PIZZA dekat mid valley 2 ari lepas. Orang abes exam memang gitu! Ahaks sunuk mat Duan melayan aku yg suka makan kat MIHAS.. Itu yang wat dia terjatuh CINTA tu… uhuhuhu…

THIS YEAR.. MIHAS 2007 menandakan setahun aku ni dah bercinta dgn mat DUAN.. ohh abang Duan..

Walaupun penat dan letih… aku jalan gak gi semua booth dan macam biasa akan makan apa saja.. cuma tahun ni aku pening bila bau macam2… Anyway.. next year insyaallah pergi bertiga dan setiap tahun berlalu insyaallah ada pertambahan angka bilang isi rumah.. huhu

Advertisements

2 responses to “MIHAS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: