Memori student….

Sehari suntuk aku berada kat pejabat pendaftar semalam… Uruskan pasal masuk UPM.. Jupe ramai orang, buat kad matrik, kad perubatan… Amik borang sticker keta.. Jupa pegawai sambung belajar… Huhu… aku memang teringat zaman student… Banyak jalan… turun naik pejabat pendaftar… Amik gambar, potostat sijil… Cuma ada tambahan sijil nikah je. Ihihii… anyway, aku cuma tinggal bahagian penyata kwsp je… itupun aku memang xtau mana nak cari sebab penyata tak ada pun kat umah… Pahtu aku kena gi Kajang amik pin no kwsp online… aku sure sesat gi Kajang…

Cabaran paling besar adalah datang opis sebab jem start dari Ukay perdana agi… AU keramat… Ampang.. Bandar Tun Razak… Sg Besi.. Sejam aku drive.. Pukul 7 gelap gulita aku dah kuar… Pukul 8 pagi baru sapai… Dah penat tu aku g makan sebab baby lapar… Ehehe signal baby lapar ialah dgn aku kelaparan…

Sekarang aku kena pk tentang research proposal aku.

Isnt it weird to study again after 1 whole year never thought about those…. Geez… I’m getting headache myself.

okes.. wish me luck.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: