To Utrecht?

Netherland tu terletak kat Europe, adalah negara Belanda.. cakap bahasa Dutch.. Ala-ala bahasa German tapi yang pasti aku sendiri memang tak paham…

Veterinary economics adalah subjek baru yang akan aku ajar dalam masa 4 tahun lagi sebab kurikulum baru vet sudah diperkenalkan sem ni… Hezmee, Mira, lan, Liza, aku, Gaya, mukhriz, Intan dll adalah beberapa tutor yang dihantar sebab kurikulum baru dari 167 kredit wajib ni dah jadi 187 kredit, so bayangkan pressure yang akan dialami oleh student vet nati….

Apa kena mengena Netherland ngan aku? Dan apa kaitan Vet economics dgn aku? Dgn Netherland?..

Secara mathnya

Aku akan mengajar vet business…… (1)

Belajar Vet business adalah di Netherlands… (2)

Jadi… Aku akan pergi Netherlands.. (3)

Insyaallah tahun depan kalau tiada aral lah… Cuma yang merunsingkan aku, baby aku ni.. Hubby aku yang maybe kena berhenti kerja.. Kos sara hidup kat sana yang tinggi dan tiket flight mahalnyer….!!! Bolehkah kami?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: