yahooo….!!!!! first phase of siapkan model dah setel!!

Khutso.

Good.

Hahahah.. gembira hati sebab dapat siapkan discrete model last week. Tak sia-sia tak tdo malam nak siapkan model tu.  Aku berjaya buat model description dengan ayat sendiri dan kali ini aku akan start dengan menulis introduction dan materials and method.

Hari ini bila jupe dengan henk dan wilma (supervisor dan tutor), aku gembira gak sebab wilma dah tunjukkan kat henk model aku leh guna. Hehehe.. jadi step lepas ini aku panggil refining.. nak pastikan data aku sahih dan leh guna.

Moral of the story, focus.. jangan melencong fikir outside the model. Dan juga tumpukan apa kita ada! Pahtu jangan nak cakap bukan2.. merapu.. huhuhu…

Yes. Celebrate dengan buat model lagi!!! heheh…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: