Ketika Cinta Bertasbih I dan II

Memang tak salah mata anda melihat.  Itulah novel Ketika Cinta Bertasbih II yang aku dah khatam slow version selepas membeleknya bulan lepas.  Masa bulan lepas, aku belum lagi ada Sony PRS 300 ni, tapi selepas sale minggu lepas kat Media Markt, aku buat keputusan nak beli aja sebagai hadiah untuk hantar thesis.

Walaupun tak secanggih version PRS 600, tapi cukuplah untuk memberikan ubat buat aku yang cukup suke baca novel.  Sangat nipis dan boleh simpan banyak buku, memang aku cukup puas hati.  Kalau nak banding dengan satu lagi model, yang ini tak ada lampu.  Tapi aku pun bukannya nak baca sampai larut malam pon.  Cukuplah waktu siang aku habiskan mengadap e-book ni.  Senang je nak transfer file pdf, cuma kalau journal memang takleh baca lah sbb screen kecik, kalu e-book tulisan dia leh jadi saiz M dan L.

Aku sedang aim nak download ketika cinta bertasbih III pulak.  Fuh.. penangan sungguh!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: