Gaun Pink H&M ‘Ain

Selepas menghabiskan masa berfikir apa nak ditambah pada gaun kosong H&M ni, siaplah satu dari 3 projek jahitan untuk kali nih.  Gaun ni aku buat simple giler, just sulam benang dan jahit manik tabur.  Nak jahit bunga tu yang paling lama then daun kemudian last baru manik.  Seperti biasa aku memang suka decorate bahagian depan dada gaun aja supaya tak menyerabutkan gaun.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: