Apa aku nak buat KaLaU balik Malaysia?

Bila nak balik mesti macam-macam perasaan menerpa dalam hati.  Paling penting, berapa hari cukup untuk balik dan buat macam-macam?  Berapa lama masa untuk buat semuanya.  Tapi apa semuanya tu?

1. Makan kat kedai

  • Adakah nak pergi KFC KLIA dulu? Atau McD serdang atau Food Court Mines?  Ataupun nak gi Anjung?
  • Proses tapau akan berlaku
  • Segala macam makanan kat Pasar malam juga akan diterjah
  • Akan makan roti canai, nasi berlauk dan nasi lemak setiap pagi.

2. Shopping

  • Shopping nih aku pon xtahu dah nak ke mana, tapi rasanya banyak nak carik souvenir untuk kawan2

3. Baru balik Kelate

  • Sebelum balik, akan spend masa kat KL.
  • Lepas tuh akan ke UTM JB

4.  Pergi kenduri kahwin

  • Bila ke UTM JB, akan ke majlis kawen CheDah
  • Akan jumpa dengan Syahar dan ehem.. wife dia dh masa tu
  • Sapa nak kawin kenalah undang aku.

5. Reunion dengan kawan-kawan

  • Disebabkan ramai member duk KL, maka aku rasa nak berunion lagi tahun ini.  Member sekolah menengah dan member UPM.

6. Tempah baju raya

  • Sudah semestinya! Tapi masih duk pikir kaler ape.

Kalau lah boleh balik.  Agak-agak?

Advertisements

2 responses to “Apa aku nak buat KaLaU balik Malaysia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: