Fasa Baru–> Kerja Lama tapi masih BERLAMBAK

ALhamdulillah

AKu dah kembali di Utrecht, The Netherlands.  3 minggu ini aku akan sibuk sangat dengan kerja model aku yang tertunda.  Masih tajuk yang sama, supervisor yang sama, kami rancang nak cuba publish paper dalam bulan Jun tahun ini.  Aku akan ada co-supervisor baru tapi kerja dia di Wageningen. 

Jadi aku masih tak ada bilik, masih bersimpang siur di Msc room.  Tapi sudah mula bertugas mengecheck input data (yang aku pasti banyak yang salah).  Sebab sebelum ini aku memang tak sempat nak pastikan semuanya ok.  Model aku perlu di organize balik, malah kena diubah outputnya.  Yang pasti sekarang, dalam masa 3 minggu aku kena keluar dengan materials and methods model master aku.  Yang lebih baru, lebih baik dan lebih mudah difahami co-supervisor aku.

Cuma bila enjin nak start, aku mula merewang, malas dan asyik fikir bukan-bukan.  Aku pun sakit hati tengok input aku nih, samada nak cari expert opinion ke? atau nak buat cemana. 

Malas.. cepatlah pergi. AKu dah kesuntukan masa nih.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: