Udang blackpepper, Champiogne & Broccolli

Bahan-bahan & Cara-Cara

  1. Udang diperap dalam garam kunyit, kemudian dikeringkan airnya atas kuali yang panas dan digoreng dengan sedikit minyak. Ketepikan.
  2. Untuk sos blackpepper; Tumbuk bawang putih 2 ulas, lada kecil 5 batang dan sesudu blackpepper dan tumis dalam kuali lain sehingga wangi.
  3. Tambahkan oyster sauce, kicap, garam, gula dan sesame oil. Kemudian masukkan sedikit air, champiogne dan brocolli.  Masukkan udang yang sudah digoreng tadi.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: