Nasi kurma

Bahan-bahan & Cara-cara

Kepak ayam; perap ayam dengan rempah kurma, garam dan sedikit gula selama 1 jam. Lepas tu goreng.  Ketepikan.

Nasi; Tumis bawang merah, cengkih, kulit kayu manis guna minyak sapi kemudian tambah rempah kurma, garam dan gula. Masukkan beras yang sudah dibasuh, kacau. Tambah air dan susu secukupnya, masak seperti biasa.

Acar; Timun, nenas, bawang merah, sambal olek, gula sesudu, cuka 2 sudu, garam

Masakan paling simple dan marvellous!!!

*P/s:Abaikan brocolli.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: