Awat benoq sangat????

Aisye.. entri yang kurang menyeronokkan.  Tapi tidaklah aku kesah.  Almaklum, kebiasaannya semua ok, tup tup aku jem nak pikir cemana nak adjust growth curve ke kiri ngan ke kanan.  Maka aku mengadap yang teramat mulia sv terchenta hari ini. 

“Come in.. come in.. I’m expecting you to come much earlier” (Ari Khamis dah kan). Next week Khamis jupe agi.

Huhuhu nampak sangat aku nak lari.

“I’m sitting downstairs in Msc room. It’s better there, I can make noise as much as I like (Sambil FB dan ber you tube kuat2)” Kata aku.

Dan dia terus berleter bahawa kalau ada masalh jangan segan silu datang jumpa, buat macam rumah sendiri. Kemudia dia cakap buat apa pikir susah-susah 4-5 hari kalau tak dapat datang je jumpa. Aku iya iya je.. Pesen aku yang suka berfikir banyak.. huhuh.

Dia pon habiskan ayat2 dia dan terus MENYELESAIKAN masalah aku dalam masa 15 minit.  Memang padanlah dia jadi supervisor.. Last kerja dia suh aku setelkan, sampai skang aku tak leh setelkan.. AWAT BENOQ SANGAT???

Tinggi kan Sv aku nih.. Padanlah kalu dia duduk sama tinggi ngan aku 😉 (bukan dari segi ilmu lah)..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: