baik nama TANGGUH!

Sudah 2 minggu kami tak tengok berita TV3, aku pun tak boleh meNONTON MELODI, NONA, WHI.. rasa sangat lah sangap sebab kena layan tv Belanda.  Kenapa ini boleh terjadi?

Walaupun internet laju mencurah seperti AIR, tapi malangnya TONTON tak boleh diTONTON.  Kami rasa sangat marah kepada BETA TONTON itu.  Baik namanya TANGGUH aja! Bukan aku aja marah, tapi ramai penonton setia turut rasa tak puas hati dengan TONTON itu.  Kami nak yang lama punye browser.. kalu perubahan lebih baik takpe, tapi kalau tak boleh tengok terus buat apa??? Mesti ramai cakap, seb baik TV3 kasi free. Bukan free le, kalau org ramai chow, sapa nak tgk iklan kat browser tu. so TV3 pun perlukan pengguna utk income dia.. So, kalau nak org follow TV3, buat le cara elok2.

Hari ini pulak TONTON nak kami ikut update melalui TWITTER.. TAK NAK! Kami nak tengok orang bercakap, berita terkini Malaysia dan keadaan di Malaysia (walaupun nampak bias pada ….).

Sape tak marah kalu gini sejak 2 minggu?


2 responses to “baik nama TANGGUH!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: