Akhirnye –> Andalusia

Kali ini kami akan meredah andalusia di Sepanyol selama 5 hari. Tarikhnya 23/12 sampai 28/12. Flight dari Eindhoven-Seville selama 3 jam, insyaallah.

Kami bercadang ke Granada dan Cordoba juga. Mungkin day trip ke sana. Harap2 semua perancangan menjadi kenyataan. Aku jugak harap hari tu tak ada snow di sana-sini macam hari tu. Pahtu takdek flight delay etc. Ikut weather forecast, suhu musim sejuk di Seville adalah lingkungan 16 darjah celcius. Granada mungkin serendah 13 darjah waktu siang dan takat beku waktu malam. Jadi kenalah pack winter jacket skali.

Kenapa andalusia?

Kami agak muak dengan senibina eropah benarnya. Hajatnya nak tengok yang lain dari yang lain. Okeh, bila dah lepas lawat baru aku share perjalanan kami. Sekarang nih korang google sendiri lah apa yang ada.

Aku banyak keje nak setel sebelum cuti!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: