Salji!!!

Kalau korang nak tahu, tahun ni salji turun sangat awal dan banyak. Bagi orang Belanda, itu merupakan perkara yang luarbiasa. Jadi banyaklah jem atas jalan, delay train dan flight.

Bagi kami yang tak kemana-mana, terus ambil gambar sebab pemandangan sangat cantik!

So hari ini, aku share lagi gambar salji depan rumah aku..

Ni kami panggil virgin snow.. Snow musim autumn yang baru turun.

Snow baru turun petang semalam. Depan rumah kami di Wageningen.. Subhanallah, memang cantik

Another shot.. memang tak edit gambar ni

Kemudian, bukak pintu dan snap..

p/s: sejukkkkkkkkkkkk……

Advertisements

4 thoughts on “Salji!!!

  1. Ya Allah, tgk gambar2 Kak Yani, teringat macamana perasaannya bila snowing di Uithof. Tak tergambar dek kata2. Feeling tu tak sama dengan hari2 lain. ; )

  2. Na: Mari la jale sini kalu ada rezeki. Tapi tgk mmg suko. Bilo duk sini nk jale pung xse

    Ayu: Betul.. bila duk opis kan dari tingkat 6 tengok ke bawah yg penuh dgn snow rasa magical. Mmg xtergambar dgn kata2. Mesti rindu kan kat uithof..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s