Tiba-tiba rindu pada Kampung (Mixed emo).. –“

Baru je setahun kami last pulang, hati dah rindu-rinduan pada Malaysia terchenta.. Ni kes sibuk tak hengat, tambah semalam baru jumpa org Malaysia di Wage. Jadi perasaan nih berbaur sedih, pilu n sepi. Actually bosan, asyik2 gi kerja kan. Pahtu g holiday. Balik kampung jugak yang aku mau. Ni lah manusia, tak sedar dek untung..

Apa yang aku mahu coretkan?

Nape pulak ada orang post kat You tube lagu Nasir wahab, zaman AJL tahun 80an nih.. makin syahdu la pulakkkk… uwaaa….

Sampai ati TV3 dah takleh tonton kat obersea!!!!

p/s; tengok buletin utama je laaa..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: