Gambar terbaik 2010 jatuh pada…

Ada beberapa gambar terbaik yang aku suka sepanjang 2010. Dan gambar-gambar tersebut adalah:

Gambar atas kapal terbang masa nak balik Malaysia. Bulan Mac, 2010. Aku suka gaya bersahaja ‘Ain makan kacang.

Gambar masa aku graduation master. Bulan Februari, 2010. Aku suka mimik muka kami bertiga dimana aku dan hubby gelak, manakala ‘Ain menangis.

Gambar kat Keukenhoff, musim bunga 2010. Gambar ni diambil oleh Kak ra. Aku suka mimik muka ‘Ain yang kiut dan kaler baju dan kaler bunga yang hampir sama dan tak terlalu over edit.

Gambar ni aku paling suka sebab ‘Ain pegang kertas, dengan mimik muka yang kiut pastu basikal kat blakang ngam2 masuk dan nampak sungguh cun.

Aku suka gambar ‘Ain yang mcm budak besar. Pastu tetiba bukak mulut, bukan senyum macam biasa. Memang aku suka ekspresi gambar nih

Gambar ini diambil oleh Kak ra. Aku suka cameraman ramai kat balakang tuh.. Memang menarik gambar nih.

Gambar makanan paling aku suka, inilah. Nasi kerabu daging bakar. Rasanya pun sesedap dan sebest rupa gambar ini okehhh..

FINALLY…

Gambar PALING aku suka tahun 2010!. Ekspresi senyuman yang sangat menarik, liuk lentuk dan gaya rambut yang aku rasa jelita. Maybe baju Zara jugak lagi menambah cun gambar.. Gambar ni tak di edit langsung so kaler dia pun sangat natural.

p/s: Terus ambil gambar menarik untuk 2011!!



Advertisements

4 responses to “Gambar terbaik 2010 jatuh pada…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: