Siketttttttttt jah lagi!

Biasalaaa kalu duk Belanda, semua pun main loteri termasuk nak cari rumah. Actually rumah mahal boleh cari dengan senang, tapi perlukan  duit laa. Nak rumah murah kena tunggu dan buat macam2 ikhtiar contohnya macam ni lah, subscribe digital bidding untuk rumah dan main loteri rumah tiap minggu. Kalau register kat agensi mau amik masa 6 tahun tunggu, iaitu aku dah habes blajar laa..

Last week terkena tapi aku dalam position ke 8. Pastu orang yang dapat position pertama tak nak rumah tu, terus kami duk positie ke 7. Jadi diaorang panggil semalam tengok rumah dan nak kasi rumah tu pada siapa2 yang minat. Kami, sure lah minat tapi malangnya.. NO LUCK.

Pagi ni kami di tangga (positie) ke 5.

p/s: Main loteri tak haram lagi napaknye…


2 responses to “Siketttttttttt jah lagi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: