Ma & Abah melawat cucu! :Perth

Wah, serunuk kan bila dah  tua pastu melawat anak-anak di sana sini. Abang aku, Li sekarang menetap di Perth sebab sambung study juga. Jadi ma n abah amik peluang ke sana tahun ini. Bila ma n abah sampai ke Perth, kakak ipar aku, Kak Mi selamat melahirkan anak perempuan. Comel, putih melepakkkk… Jadi, di sini aku nak ucapkan tahniah pada Kak Mi dan Li untuk cahaya mata ke-tiga (first baby girl).

 

Kat sini aku share sikit experience diaorang. Sunuk sungguh mereka gi tengok kangaroo… Kredit pada Li untuk gambar.

p/s: Heheh agak2 tahun depan diaorang leh mai sini tak?

 


3 responses to “Ma & Abah melawat cucu! :Perth

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: