Hartelijk gefeliciteerd Abang; Jij is dertig jaar oud!

Alhamdulillah. Masuk 3o tahun dah hubby saya! For that, aku masak nasi kerabu, daging bakar dan ikan celup tepung. Aku masak start 2pm sampai 8pm tak henti-henti. Nasib baik ada food processor untuk potong sayur. Hubby pun tolong jugak siang ikan dan potong daging. Biasa aku goreng kelapa parut (300g untuk 2 ekor smoked mackerel besar), kali ni aku letak dalam oven aja dan memang aku rasa puas hati sebab oven aku sangat2 banyak membantu!

Pagi-pagi dah makan cupcakes, sempena besday!



Tetamu yang hadir dah lapar dan nak makan! Gembira birthday boy dapat makan nasi kerabu.

Naim sabar menanti dan menunggu Hakim ambil kerabu ikan.

Betulkan tudung dulu sebelum makan!

Kak Huda dan nasi kerabu dalam pinggan nya.

Ibu mengandung dapat makan nasi kerabu jugak!

Happy birthday abang!! Ain tak nak amik gambar!

p/s; Fadzli suruh due panggil aku guna loceng kalu nak mintak kiss..

Advertisements

2 responses to “Hartelijk gefeliciteerd Abang; Jij is dertig jaar oud!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: