Deactivate FB: Cari saya?

Saya dah deactivate FB sebab bila tak jawab soklan orang saya sendiri yang terasa. Anyway, kalau nak cari saya in case emergency, e-mel kat sini.

Buat masa ini saya sungguh sibuk nak kejar deadline.

Di samping itu, 3 minggu lepas, buat pertama kali saya rasa sungguh cukup tak selesa bila wall saya dipenuhi komen yang terlalu panjang dan tidak berapa membina. Terus lepas tu saya block wall dari sesetengah pihak, malangnya list betul2 kawan belum complete maka ada orang kawan baik tak boleh komen. Terus seorang kawan saya unfriend saya sebab terasa. Saya pulak, nak unfriend orang rasa susah hati, terus saya deactivate diri dari menyebabkan orang lain terasa. Sementara nak buatkan hati kurang terasa ni, kerjalah ubatnya.

Jadi kengkawan, jangan terasa bila kena block wall atau takleh komen. Orang pun ada privacy yang perlu dijaga.

 

p/s; Tulis blog aja lah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: