Nak pakai ke tak nak baju mengandung??

 

Saya sudah mengalah dengan memakai jeans lama. Perut semput, tambahan kerja yang menyebabkan saya duduk di kerusi 8 jam sehari tidak membantu. Saya sakit belakang dan sakit kepala (konon). Saya berada di persimpangan dilema.

Dilema konon. Padehal suka je sebab dapat shopping baju style lain.

Selepas bertanyakan kawan, saya berminat dengan baju maxi di website  my beautiful rania.

Boleh tengok satu contoh

Saya juga berkenan dengan maxi dress dari esprit. Ada satu contoh

Dah beli ni kat Zalando sebab nak ada satu maxi dress yg ada bunga-bunga.

Juga yang ni pun dah beli sebab nak ada satu skirt denim.. suka.. suka.. senyum sampai ke telinga!!

Petang tadi ada tengok baju-baju kat zalora tapi tak berapa berkenan. Cakap kat suami nak cari jubah alih-alih dah jadi nak pakai maxi dress. Baru je tadi dia puji isteri dia ni nak beralih ke arah lebih baik dengan pakai jubah.. Kuang-kuang kuang… sekali tak nak pakai jubah/ jubah mengandung. Nanti baju dah sampai mesti tukang kawal kualiti kena check. Harap-harap baju tak terlalu ketat dan dengan stail yang betul, maxi dress tak menjadi sexy dress. AMpun!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: